Vi har placerat cookies på din dator för att ge dig en bättre upplevelse av våran webbplats. Om du inte godkänner eller vill ha mer information kan du läsa mer här: Om cookies och personuppgifter

buddha.jpg

Kundaliniyoga

Vi tränar kundaliniyoga, en yogaform som passar alla, oavsett ålder och fysik. Många övningar kan även göras på stol. Vi anpassar vår undervisning och våra instruktioner efter vilka som är närvarande och uppmanar dig alltid att lyssna på din kropp - utmana dig själv där det går och bromsa där du behöver!

Kundaliniyoga kan ses som en slags upptäcktsresa. En resa där du med hjälp av din fysiska kropp, din andning, din röst och ditt fokus tar dig till en plats som kommer att kännas väldigt välbekant och hemma – nämligen dig själv. 

Genom att nyttja din förmåga att gå från ett läge av anspänning och utmaning till ett läge av djup avslappning och närvaro kommer du också att finna en plats av djupare medvetande och kontakt med din inre kärna. Detta stärker din intuition – din magkänsla och lugnar ditt sinne. Som en bonus stärker du även ditt nervsystem, ditt hormonsystem, ditt lymfsystem och ditt immunförsvar.

Öppna yogaklasser

Vi byter tema på våra öppna yogaklasserna med jämna mellanrum, nedan du kan se vilka teman som är akutella just nu. Ingen yoga på röda dagar.

Höstterminen startar: Vecka 35
Höstterminen slutar:  Vecka 50

Då vi har maxat antalet deltagare per klass till åtta personer ser vi gärna att du anmäler ditt deltagande/din frånvaro i förväg så att vi vet hur många som kommer.

Drop-in - Klippkort
Hos oss köper du ett klippkort och kommer sedan när du kan. Korten är giltiga i 12 månader från inköpsdatum, vilket innebär att de inte är låsta till ett specifik tema. Du kan starta när som helst under terminen.

Investering
Drop-in: 170 kr*
4-kort: 660 kr*
8-kort: 1 240 kr*

*Vi ger 10 % rabatt på angivna priser för heltidsarbetslösa, heltidssjukskrivna, heltidsstudenter och pensionärer.

Anmälan
Skicka din anmälan till: info@greenbutterfly.se och ange namn, adress, telefon, e-postadress samt vilken/vilka tider du önskar delta.

forkyld.jpg

Öppen yogaklass
Boosta ditt immunförsvar

Kroppen strävar hela tiden efter balans och har en fantastisk medfödd visdom och kraft som du gör klokt i att stötta och ta hand om. Under fem veckor får du möjlighet att boosta ditt immunförsvar och höja din energinivå för att på så sätt möta hösten och vintern på bästa sätt.

Tisdagar kl 10.00-11.30, start 30/8
OBS! Ingen yoga den 27/9 + 15/11

Yogalärare: Therése

nervcell.jpg

Öppen yogaklass
Balansera ditt nervsystem

I tider av stress, oro och ständig förändring behöver du ett starkt nervssytem. Att behärska tekniker som ger grundning, avslappning och möjlighet till eftertanke kan göra stor skillnad i din vardag och ge mer glädje, kreativitet och livskraft. Häng med på fem veckors fokus på att balansera ditt nervsystem.

Söndagar kl 10.00-11.30, start 4/9

Yogalärare: Therése

Workshops

Här hittar du spännande workshops som är på gång just nu. Tveka inte att haka på!

regnbagscirkel.jpg

Workshop
Balans, energi & läkning

Välkommen till en spännande och kraftfull workshop om chakrasystemet i samarbete med Malin Stenrana, certifierad ICF-coach, medium och healer.

Lördagen den 1 oktober kl 12.00-15.30

Yogakurser

Här hittar du aktuellt utbud av yogakurser med olika fördjupningsteman. Till dessa kurser gäller bindande anmälan (ingen drop in).

korsbarsblommor.jpg

Yogakurs
Våga vara värdefull

En kurs för dig som vill bygga din självmedkänsla, självrespekt och självkärlek. Att våga vara värdefull.

Måndagar kl 18.00-20.30
8 träffar, start 10 oktober 2022

regnbagsblomma2.jpg

Yogakurs
Helare, gladare & mer balanserad

En kurs för dig som vill bryta gamla mönster och skapa nya som gagnar dig bättre.

Onsdagar kl 18.00-20.30
8 träffar, start 12 oktober 2022

Enskilda yogasessioner

Enskilda yogasessioner är ett bra alternativ när du vill ge dig själv lite mer uppmärksamhet och fokus eller kanske har en viss problematik som du vill jobba med. Utifrån ett inledande samtal får du med dig övningar anpassade efter dina behov.

yoga_mudra.jpg

Enskild yogasession

Det här alternativet passar bra när du behöver yoga som är anpassad efter dina behov eller när yoga i grupp inte passar.

Boka

Yogakurser Online

För dig som föredrar att själv bestämma var och när du vill yoga erbjuder vi kundaliniyoga online.

För att kunna nyttja denna tjänst behöver du en dator, platta eller mobil med internetuppkoppling och webbläsare. Filmerna ligger på YouTube vilket innebär att du enkelt startar respektive video med ett klick på en länk som du får per mejl. Du får en ny video varje vecka om du inte väljer något annat intervall.

Du kan även uppskatta någon form av yogamatta/liggunderlag, en sittkudde samt en filt. Eventuellt även en vattenflaska.

När du köpt din onlinekurs kan du i nuläget nyttja respektive yogapass så många gånger du önskar.

Investering
Investeringen per onlinekurs á 4 yogapass och meditationer är 480 kr*

*Vi ger 10 % rabatt om du är heltidsarbetslös, heltidssjukskriven, heltidsstudent eller pensionär.

En faktura på beloppet kommer i ett separat mejl och betalas antingen via bankgiro eller swish. Om du har ett aktivt klippkort hos oss har du möjlighet att betala onlinekurserna med klipp. Vi drar då 4 klipp per onlinekurs. Om klippen inte täcker hela summan fakturerar vi mellanskillnaden.

Gör så här
Mejla till: info@greenbutterfly.se och meddela vilken eller vilka onlinekurser du vill ha. När vi fått din beställning skickar vi dig ett mejl med en länk till ditt första yogapass (flera länkar om du köpt flera kurser). Du får sedan ett nytt yogapass i veckan så länge kursen räcker.

lymfkortlar.png

Yogakurs Online
Lymfsystemet

Vänder sig till dig som vill lägga lite extra krut på att stärka upp ditt immunförsvar och bättre kunna bekämpa infektioner, boosta din förmåga att göra dig av med slaggprodukter...

stenar4.jpg

Yogakurs Online
Lugn i sinnet

Vänder sig till dig som vill uppnå mer stillhet, stabilitet och lugn i dig själv. Du gör yogapass som balanserar ditt nervsystem och ditt sinne och som leder till en djupare känsla av...

andas.jpg

Yogakurs Online
Andning & lungor

Vänder sig till dig som vill bli mer medveten om ditt andetag, öka din lungkapacitet och stimulera ditt cirkulationssystem med syftet att stärka flödet av energi i kroppen...

glad kvinna.jpg

Yogakurs Online
Energi & lätthet

Vänder sig till dig som både vill känna dig lättare i kroppen och klarare i sinnet. Med ökad energi blir det lättare att ta dig an uppgifter och din skaparlust växer. Din kropp blir mer...

Har du aldrig provat kundaliniyoga?

Du är varmt välkommen att besöka oss och testa ett yogapass! Ibland arrangerar vi gratis prova på-klasser, men du kan också besöka oss när som helst under terminen i mån av plats. Då erbjuds du att prova på till one off-pris om du aldrig yogat med oss tidigare.

dator_distans.jpg

Gratis Prova på-yoga Online

Är du nyfiken på vad kundaliniyoga är för något? Här bjuder vi på gratis Prova-på yoga online.