Vi har placerat cookies på din dator för att ge dig en bättre upplevelse av våran webbplats. Om du inte godkänner eller vill ha mer information kan du läsa mer här: Om cookies och personuppgifter

kryddor_skarbrada.jpg

Ayurveda

Ayurveda är en skickligt sammansatt hälsolära med rötter i Indien. Ett system för förebyggande hälsovård som är ca 5 000 år gammalt. Ordet ayurveda betyder läran om livet och grundar sig i en helhetssyn och förståelse för människors olikheter och unika resurser - allt från den fysiska till den psykiska, mentala och andliga aspekten. Alla delar behöver vara i balans för att du ska må riktigt bra. Och den som bäst vet vad du behöver är i grund och botten du själv. Du är skapt att följa naturens intelligens, inte att kämpa emot den. Med hjälp av ayurveda kan du hitta tillbaka till din inre balans.

Ta kontroll över din egen hälsa

Syftet med ayurveda är att lära oss hur vi själva påverkar våra liv genom de val vi gör, och därmed även hur vi kan förändra våra liv genom att följa de råd som balanserar vår grundkonstitution. När du vet vem du är, blir det lättare att förstå vad du mår bra av och med hjälp av ayurveda får du de verktyg du behöver för att våga och kunna genomföra enkla positiva förändringar i vardagslivet, i riktning mot naturlig hälsa, livsglädje, kärlek och inre utveckling.

rosa_lotus1.jpg

Hälsokonsultation

Vid en hälsokonsultation används ayurvediska principer för att göra en helhetsbedömning av ditt aktuella hälsotillstånd.

Boka
rosa_lotus2.jpg

Uppföljning

Uppföljning av de råd du fick vid hälsokonsultationen. Du får även veta dagsformen och hur du går vidare.

Boka

Ayurvediska behandlingar

Ayurvediska behandlingar aktiverar dina egna självläkande krafter på olika sätt. Ofta används varma oljor vilka lättare tas upp av huden och därför ger en djupare effekt. Ibland tillförs individuellt anpassade eteriska oljor för en förstärkande effekt. Efter behandlingen uppmanas du att sitta ner och dricka en kopp örtte. Se även till att dricka rikligt med vatten en tid efter behandlingen.

marma.jpg

Marma

"Ayurvedisk akupunktur". En unik behandling för att främja djup avslappning och balansering av både kropp, sinne och själ.

Boka
abhyanga.jpg

Abhyanga

En djupt avslappnande helkroppsmassage med varm olja som är särskilt anpassad till din kroppstyp och obalans.

Boka
massage.jpg

Yogamassage

En djupt avkopplande och välgörande helkroppsbehandling med rötter i både ayurveda och yoga.

Boka
lotus.jpg

Siddha

Siddha är en kraftfull och djupgående massage som ger energi och förbättrad blodcirkulation.

Boka
lotus.jpg

Ansikts- & huvudmassage

En fantastiskt skön och avkopplande behandling som stimulerar, vitaliserar och får spänningar att släppa.

Boka
damm.jpg

Damm

Används vid olika typer av stresstillstånd, under- resp överfunktion av olika hormonsystem, obalanser i magtarmsystemet och smärttillstånd.

Boka

Grundutbildning i Ayurveda

Under denna grundutbildning i tre steg får du möjlighet till personlig utveckling och praktiska verktyg för att påverka din egen hälsa samt kunskap om ayurvedans grundprinciper.

Utbildningen lägger också grunden för dig som vill gå vidare och utbilda dig till ayurvedisk hälsovägledare och/eller massageterapeut enligt Ayurvedaskolan Human Healths upplägg.

eld5.jpg

Grundutbildning i Ayurveda, steg 2

Förkunskaper: Steg 1

Datum: Våren 2024, anmäl ditt intresse redan nu!

vatten5.jpg

Grundutbildning i Ayurveda, steg 3

Förkunskaper: Steg 2

Datum: Våren 2024, anmäl ditt intresse redan nu!

moln3.jpg

Grundutbildning i Ayurveda, steg 1

Förkunskaper: Inga

Våren 2024, anmäl ditt intresse redan nu!