Vi har placerat cookies på din dator för att ge dig en bättre upplevelse av våran webbplats. Om du inte godkänner eller vill ha mer information kan du läsa mer här: Om cookies och personuppgifter

abhyanga.jpg

Abhyanga + Shirodara

Denna dubbelbehandling börjar med en Abhyanga vilket är en djupt avslappnande helkroppsmassage med varm olja som är särskilt anpassad till din kroppstyp och obalans. Den verkar renande på kroppen samt ökar din vitalitet och ditt välbefinnande. Speciellt bra vid stress, muskel- och ledbesvär, dålig cirkulation i blod- och lymfsystem, övervikt samt känslomässig obalans.

Efter massagen går vi vidare med en Shirodara vilket är en djupt avslappnande behandling, som koordinerar och lugnar sinnet, kroppen och själen. En kroppstempererad oljestråle får långsamt strömma ner över panna och hjässa under cirka 30 minuter. Den motverkar bl a mental stress, oro, huvudvärk och sömnproblem.

Dubbelbehandlingen avslutas med ångtält.

Ta med schal eller mössa och oömma kläder. Du kommer att få olja på både kropp och huvud som gärna får sitta kvar ett dygn efter slutförd behandling för maximal effekt.

Tid: 165 minuter
Pris: 1 980 kr