Vi har placerat cookies på din dator för att ge dig en bättre upplevelse av våran webbplats. Om du inte godkänner eller vill ha mer information kan du läsa mer här: Om cookies och personuppgifter

regnbagsblomma2.jpg

Yogakurs
Helare, gladare & mer balanserad

Utforska, upplev, stärk och släpp
Går det att förena uråldrig österländsk kunskap om hur människan fungerar med nutida västerländsk psykologi? Finns det gemensamma beröringspunkter mellan dessa två läror som du kan nyttja för att både förstå dig själv bättre och dessutom uppnå mer balans, vitalitet, närvaro samt ett ökat välmående? 

Utifrån livets omständigheter skapar du försvarsmönster och strategier för att hantera livet som med tid inte alltid är till din fördel. Exempel på obalanser som kan uppstå är oro/ångest, låg självkänsla, håglöshet, att uppleva sig känslomässigt avstängd, problem med att sätta gränser, ständigt brottas med ”rätt och fel” - ja, listan är lång. Du kan dock bryta gamla mönster och skapa nya som gagnar dig bättre.

Varmt välkommen att utforska ovanstående frågeställningar utifrån dig själv och dina utmaningar under åtta spännande höstkvällar!

Kraftfulla verktyg
På den här kursen får du möjlighet att stärka hela dig – både fysiskt, mentalt, känslomässigt och andligt så att du mer stabilt kan navigera genom livet med kärlek, glädje och handlingskraft!

Våra basverktyg består av yoga, meditationer och andningstekniker men även andra typer av övningar kommer att vävas in i kursupplägget. Du kommer även att ha möjlighet att fördjupa din upplevelse genom övningar att jobba med hemmavid.

Kursledare och kontaktperson
Therése Georgsson
Kundaliniyogalärare, ayurvedisk hälsovägledare och massageterapeut samt samtalsterapeut och coach
Mobil: 070-621 83 87
E-post: therese@greenbutterfly.se
Hemsida: www.greenbutterfly.se

Tid
Onsdagar kl 18.00-20.30
8 träffar, start 12 oktober 2022

Plats
Green Butterfly
Sandåsvägen 31 (nära Blomsterlandet), Umeå

Ta med
Mjuka kläder som du lätt kan röra dig i och en vattenflaska. Yogamattor, filtar och sittkuddar finns på plats.

Investering
2 295 kr. I priset ingår 8 träffar (á 2,5 tim) samt kursmaterial.

Kursavgiften faktureras till av dig angiven e-postadress en vecka före kursstart och skall betalas i samband med första kurstillfället.

Anmälan
Mejla din anmälan till: info@greenbutterfly.se. Ange namn, adress, telefon och e-postadress.

Max 8, minst 4 deltagare.

Du anmäler dig senast en vecka innan kursstart.